BANK MODUL


A Beeker ezen funkciója segít meggyorsítani a bank könyvelését, melyhez fel kell tölteni a rendszerbe a rendezetlen vevői és szállító számlákat, illetve a bankot.
Első lépésként jelöld meg hogy mely utalásoknál szeretnéd, hogy a program elvégezze a vevő-szállító pontozást. Az egyéb tételeknél pedig kiválaszthathatod, hogy miként kerüljön automatikusan könyvelésre a következő feltöltésnél.
A rendszer automatikusan felismer több mint 10 népszerű bankot.

Gyors és kényelmes!


VEVŐ MODUL


A Beeker automatikus rendszere a feltöltött fájlból a paramétereknek megfelelően elvégzi a kontírozást, illetve lehetőséget ad a számla tartalma szerint elkülöníteni az árbevételi főkönyvi számokat is.

Csupán néhány kattintás!


SZÁLLÍTÓ MODUL


A Beeker rendszerén belül állítsd be a könyvelni kívánt cég NAV Onlineszámla technikai felhasználóját, és automatikusan betölti a program a könyvelni kívánt szállítói számlákat. Ezek után pár perc, és kész is a könyvelni kívánt hónap.


PÉNZTÁRGÉP MODUL


Kérd el az ügyféltől a pénztárgépből letöltött xml fáljt és töltsd be a Beeker felületére. A rendszer ebből a fájlból összesíti a napi forgalmakat áfakulcsonként, és megkülönbözteti a készpénzes, illetve bankkártyás fizetéseket.
Add meg a kontírozáshoz szükséges adatokat, végül töltsd le a fájlt, amit már csak be kell olvasnod a saját könyvelői porgramodba.

Kész is vagyunk!


VEGYES MODUL


Gyüjtse össze egy Excel fájlban a könyvelni kívánt tételeket. Ezek után pár perc, néhány kattintás, és már be is tudja tenni a könyvelő programjába az átformált adatokat.

Ilyen egyszerű!

TÁMOGATOTT SZOFTVEREK

INGYENES TESZTHÓNAP

Igényeljen ingyenes teszthónapot a Beeker automatikus könyvelési rendszeréhez bármiféle kötöttség nélkül!

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!